Ontdek onze maatwerk oplossingen

Een optimaal lichtspectrum

Nederland is koploper als het gaat om innovaties binnen de tuinbouw. Het is belangrijk dat nieuwe onderzoeksresultaten snel hun weg vinden naar de tuinder.

Bij de keuze voor het juiste lichtspectrum moeten alle aspecten kloppen. Goede productie, gewasvorm en weerbaarheid tegen ziekten en plagen zijn zeer belangrijk. Wij houden de laatste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Doordat wij in Nederland produceren kunnen wij elk gewenst lichtspectrum intergreren. Zo krijgt u altijd het meest optimale lichtspectrum voor uw gewas.

Multi-Channel aansturing

Het optimaliseren van de productie en het verbeteren van de plantkwaliteit behoort tot een van de belangrijkste doelstellingen. Met onze multi-channel armaturen is het mogelijk om de belangrijkste verlichtingsparameters te configureren, zoals lichtintensiteit en lichtspectrum. Door het aanpasbare lichtspectrum kan worden ingespeeld op de specifieke behoeften van de plant. U kunt bijvoorbeeld op ingestelde tijden belichten met verrood en wit werklicht.

Wij ontwikkelen multi-channel armaturen tot maximaal 1200W met drie kanalen.

De hoogste licht uniformiteit

Om een gelijkmatige groei te krijgen moet het gewas zo uniform mogelijk worden belicht. Een efficiënt LED armatuur met de juiste lichtopbrengst kan dus nog steeds inefficiënt omgaan met licht fotonen. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van lichtberekeningen. Doordat wij onze producten in Nederland ontwikkelen en produceren kunnen wij uw LED armaturen in een kort tijdsbestek voorzien van de juiste lenzen voor de hoogste licht uniformiteit

LED armaturen tot 1200W

De licht intensiteit is van groot belang voor het groeiverloop van uw teelt. Onze TOP line LED armaturen worden aangepast aan de hand van uw doelstelling. Zo leveren wij een armatuur waarbij alle aspecten voor een goede teelt aanwezig zijn. Wij kijken ten allen tijden naar de meest kosten efficiënte oplossing. Wanneer één van onze standaard oplossingen niet 100% aansluit op uw doelstelling, maken wij dus een armatuur op maat. Wij ontwerpen LED armaturen van 150W tot 1200W.

Een greep uit onze projecten

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze gerealiseerde projecten