Optimol FR 150 Verrood Module

Optimol FR 150 Verrood Module

De voordelen van verrood stuurlicht

Het toevoegen van verrood licht (stuurlicht) aan het lichtspectrum heeft bij bepaalde gewassen en rassen meerdere voordelen voor de ontwikkeling en plantvorm. Met verrood licht kunt u de lengte van het gewas en teeltduur gunstig beïnvloeden. Door het gebruik van separate verrood modules kunt u kosten efficiënt bijbelichten met verrood stuurlicht.

Seperate aansturing

Door het compacte formaat en de seperate aansturing is deze verrood module makkelijk te integreren in bestaande verlichtingssystemen. De verrood module is dimbaar door middel van onze bluetooth dongel. De aansturing vindt plaats vanuit de centrale klimaatcomputer. Daarnaast is het mogelijk om individuele verlichtingsgroepen aan te maken. Hierdoor kunt u per zone bijbelichten met verrood stuurlicht.

Technische specificaties

Lichtopbrengst 525 µmol/sGewicht3.4 kg
Efficiëntie 3.4 µmol/JAfmetingen334 x 85 x 165mm
Opgenomen vermogen165WIP KlasseIP 67
Voltage230V / 400VGarantie armatuur3 Jaar
Dimbaar 0-10V / BluetoothGarantie LED driver5 Jaar
LensBreedstraalCertificering CE

Innovatieve maatwerk oplossingen

Bij Optimol specialiseren wij ons in het ontwikkelen van maatwerk LED armaturen voor de tuinbouw. Met onze kennis vanuit de tuinbouw krijgt u een maatwerk oplossing voor een optimaal resultaat. Doordat wij zelf de productie beheren kunnen wij maatwerk armaturen leveren vanaf kleine aantallen.

Een greep uit onze projecten

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze gerealiseerde projecten